DataBridge


Vezeték nélküli, nagy sebességű szélessávú internet útközben

A LiveU DataBridge szolgáltatása rugalmas és optimalizált mobil szélessávú kapcsolatot kínál bármilyen eszköz számára, bármely helyszínen. A szolgáltatás általános internetkapcsolatot kínál a videók, illetve a fájlok le- és feltöltéséhez, továbbá kétirányú adatforgalmat tesz lehetővé az olyan internetalapú alkalmazások esetén, mint a Skype, a Twitter, a Facebook és a VPN.

Internetcsatlakozás

A DataBridge többféle hálózat egyidejű használatával kínál nagy kapacitású és rugalmas internet-csatlakozási pontot, beleértve a mobil-, WiFi-, Ethernet- és műholdas hálózatokat is. A DataBridge elérhető dedikált hotspot egységként, illetve a már meglévő LU600-as, LU300-as és LU 210/220-as videó uplink eszközök részeként, lehetővé téve a felhasználók számára a meglévő Videó és Fájl üzemmódok, továbbá a két DataBridge üzemmód használatát. A szolgáltatás költséghatékony módon aktiválható; nincs szükség további átjárók telepítésére, mivel egyaránt megoldható a felhőalapú és a helyi átjárók használata.

Szabad út az 5G számára

A LiveU multipath DataBridge szolgáltatása szerves része az Európai Unió ötödik generációs vezeték nélküli megoldásokat kutató projektjének, az 5G-Xcastnak. Az 5G-Xcast célja, hogy lehetővé tegye az 5G-működést a broadcast és multicast szektorokban, a LiveU pedig aktív partnerként működik közre az összeurópai projektben.

Előnyök

  • A legjobb garantált csatlakozás minimális késleltetés mellett, többféle forgatókönyv esetén (videós tartalmak megosztása, fájlátvitel, VPN stb.) 
  • A lehető legbiztosabb rendelkezésre állás, bármely helyszínen 
  • Költséghatékony megoldás – nincs szükség átjáróra 
  • Opcionális WiFi- és Ethernet-használat 
  • Teljességgel mobil megoldás 
  • Kétféle üzemmód: Multipath és Gateway, amelyek mindegyike arra lett optimalizálva, hogy a legjobb kapcsolódást garantálja a különböző felhasználási módok mellett

GALÉRIA

Fel a lap tetejére