LiveU Central


Egységes központi kezelőfelület előnézeti lehetőséggel és távoli irányítással

A közvetítőeszközök adásának előnézete mellett, a LiveU Central központi kezelőfelület teljes távoli irányítást biztosít a LiveU ökoszisztéma vonatkozásában, s a világ bármely pontjáról használható, böngészővel rendelkező számítógép segítségével.

Távoli irányítás

A központi kezelőfelület segítségével irányítsa a LiveU közvetítőeszközöket a világ minden tájáról, illetve adja meg az aktuális adás paramétereit bármely böngészővel rendelkező eszközzel. Az integrált geolokáció-funkció révén a készülékek földrajzi helyzete megjeleníthető a térképen, miközben összetett jelerősség-mutatók teszik lehetővé a kapcsolódási állapot és a teljesítmény megfigyelését.

Egyszerű frissítési folyamat

A szoftverfrissítés folyamata teljességgel az adminisztrátor irányítása alatt áll. A közvetítőeszközön futó szoftver kívánt verziószáma megadható a LiveU Central felületén; a készüléken csupán a frissítési műveletet kell jóváhagyni. A frissítés menete nyomon követhető a LiveU Central oldalán.

Előnyök

  • A LiveU egységek teljes távoli irányítása böngészővel rendelkező eszközön 
  • Közvetítőegységek adásparamétereinek beállítása: üzemmód, késleltetés, csatorna kiválasztása, az adás elindítása/leállítása 
  • Hálózati interfészek kapacitásának megtekintése és kezelése 
  • IP-alapú adás megjelenítése a közösségi média és a tartalomszolgáltató oldalakon 
  • Fájlkezelés – fájlok előnézeti képe, letöltése vagy kijátszása az SDI-kimenetre 
  • A „legkisebb költségekkel járó” kötegelőszolgáltatás – prioritási sorrend felállítása a különböző interfészek használata között

GALÉRIA

Fel a lap tetejére