IP Pipe


Távoli műsorgyártás magasabb szinten

Tegye hatékonyabbá távoli műsorgyártási megoldásait és csökkentse költségeit a távvezérelhető IP eszközeivel. Ehhez az IP Pipe a tökéletes megoldás.

TÁVIRÁNYÍTÁS EGYSZERŰEN

Javul a távirányítás hatékonysága összes berendezése felett, beleértve a robot és PTZ kamerákat, a kamera vezérlő egységeket, az IP alapú intercom eszközöket és sok mást.
Az IP Pipe megoldással lehetősége nyílik a LiveU szerveréhez közeli hálózat és LiveU közvetítő eszköze (LU800/610/600/300) közelében található bármely internet hálózat problémamentes összekapcsolására.

TÚRBÓZZA FEL TÁVIRÁNYÍTOTT MUNKAFOLYAMATAIT

Használja az IP Pipe-ot a LiveU távoli műsorgyártó megoldásainak részeként, küldjön nagy felbontású, összehangolt videó folyamot a helyszínről a stúdióba. A távirányító képességek birtokában az IP Pipe tovább növeli a működési hatékonyságot és csökkenti a kiadásokat.

INNOVATÍV PRODUKCIÓK

A LiveU IP Pipe olyan új, innovatív megoldás, amely a közvetítő csapatok IP-s felszerelésének hagyományos használatához képest hozzáadott értéket képvisel. Az élő közvetítéseket egyszerűsítheti, költségeit csökkentheti. Például a helyszínen telemetriai adatok (izgalmas, valós idejű, a versenyre vonatkozó adatok) megosztásával a nézői élmény fokozható egy gyorsasági verseny élő közvetítése során.

GALÉRIA

Fel a lap tetejére