LiveU Ingest


AUTOMATIKUS METAADAT TÁRSÍTÁS

A LiveU Ingest automatikusan rögzíti és metaadatokkal címkézi fel az élő videótartalmakat. A LiveU felhő alapú videó platformján keresztül érhető el. Gyorsabb videójel feldolgozást eredményez, miközben a műsorgyártás költségei jelentősen csökkennek.

A GYÁRTÁSI MUNKAFOLYAMATOK GYORSÍTÁSA

Az élő közvetítések iránti kereslet folyamatosan nő. Az így keletkező tartalmak kezelése, tárolása és az ezeken dolgozó munkaerő hatékony elosztása egyre nagyobb terhet jelent. A LiveU Ingest megkönnyíti ezt a munkát az élő közvetítések automatikus rögzítésének lehetőségével és az NRCS által generált metaadatok hozzárendelésével. A tartalmak azonnal hozzáférhetők a LiveU Ingest webportálján, ami felgyorsítja az online publikálást is.

HOZZÁFÉRÉS A RÖGZÍTETT TARTALOMHOZ BÁRHONNAN

Sose maradjon le semmiről! Nyugodt lehet, az élő tartalmak automatikusan rögzítésre kerülnek és a felhő alapú webportálon keresztül azonnal elérhetők. Így a helyszínen dolgozó csapatnak és a műsorgyártásban máshol résztvevő kollégáknak lehetősége van azok megtekintésére, rövidítésére, letöltésére, és a tartalmak publikálására, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodnak. Mivel az Ingest kompatibilis más műsorgyártási eszközökkel, a videók a már jól bejáratott munkafolyamatok részeként szerkeszthetők vagy színesíthetők.

CSÖKKENTSE A MŰSORGYÁRTÁS KÖLTSÉGEIT

A LiveU Ingest új szintre emeli a hatékonyságot a gyártás során. Kevesebbe kerül a videó tárolása, mivel a MAM-ba kerülés előtt azt rövidebbre lehet vágni, így csak a szükséges tartalom kerül mentésre. Az automatizmussal a munkaerő elosztása optimalizálható, ami javítja a hatékonyságot.

TÖKÉLETESEN ILLESZKEDIK A MÁR JÓL BEJÁRATOTT GYÁRTÁSI FOLYAMATBA

Kompatibilis a különböző metaadat formátumokkal és zökkenőmentesen illeszkedik az NRCS és MAM rendszerhez. Hybrid felhős vagy helyszíni telepítést tesz lehetővé és bármilyen, már meglévő gyártási struktúrába beleillik, minimális ráfordítással könnyen telepíthető.

GALÉRIA

Fel a lap tetejére