LiveU Air Control


AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK MUNKAFOLYAMATAINAK ÖSSZEHANGOLÁSA

Az Air Control a LiveU platform része. Egy felhő alapú megoldás a közvetítésekkel kapcsolatos munkák összehangolására. Minden különösebb erőfeszítés nélkül bármilyen élő műsor készíthető a meglévő stáb és technikai infrastruktúra bevonásával, felhasználásával.

KORLÁTOK NÉLKÜLI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Az Air Control egy olyan megoldás, amely lehetővé teszi a műsorgyártás folyamatában résztvevő mérnökök, szerkesztők, riporterek, bemondók, meghívott vendégek kooperációját egyszerűen, kockázatok nélkül. Az élő közvetítések anyaga bekerül a rendszerbe és minden érintett, aki az adott műsor gyártásában részt vesz az Air Control platformon keresztül együtt tud dolgozni; telefonról, tabletről, számítógépről vagy egyéb eszközről be tud jelentkezni a világon bárhonnan.

EGY TÖKÉLETES ESZKÖZ MŰSORGYÁRTÓKNAK

Az Air Control a LiveU szabadalmazott videó és audió protokolját, az LRT TM -t (LiveU Reliable Transport) használja. Kiváló minőségű, megbízható, műsorgyártási céloknak is megfelelő, a hagyományos videókonferencia rendszerek struktúrájához hasonló felépítésű kooperációs platform.

ILLESZKEDIK A GYÁRTÁSI MUNKAFOLYAMATBA

Az Air Control a műsorgyártás részeként – legyen az helyszíni, távoli vagy akár a felhőben – leegyszerűsíti és gördülékenyebbé teszi a folyamatot, összeköti a stúdiót a helyszínen dolgozó kollégákkal, szakemberekkel a már meglévő műszaki infrastruktúrát használva (videó, audió, kommunikáció, internetkapcsolatok, LiveU megoldások) a LiveU platformon keresztül.

KISEBB ÖKOLÓGIAI LÁBNYOM

Az Air Control bármikor, bárhol használható. Mivel egy felhő alapú megoldásról van szó, használatával csökkenthetők a működési, utazási, szállítási költségek és egyszerűbb a feladatok összehangolása. Ezek összességében „fenntarthatóbb” munkafolyamatot eredményeznek.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS

Az Air Control azonnal használható – akár LiveU infrastruktúra nélkül is. Nincs szükség plusz számítógépekre, szerverekre, bármilyen hardverre – saját rendszerünkbe is beilleszthető, és működik azokon az eszközökön, laptopokon, telefonokon és tableteken, amelyeket amúgy is nap mint nap használunk.

EMBERKÖZPONTÚSÁG

Arra fejlesztettük ki, hogy emberek használják és ne gépek! Az Air Control-on keresztül könnyű összehangolni a műsorgyártó csapat és más szakemberek munkáját. A „Join a Production” választásával például gyorsan és egyszerűen élő adásba lehet kerülni.

HOGYAN MŰKÖDIK?

GALÉRIA

Fel a lap tetejére