IP megoldások


LiveU Matrix

LiveU Matrix

Következő generációs felhőalapú videójel-kezelő platform. Műsorgyártók tervezték műsorgyártók számára – a LiveU Matrix elengedhetetlen munkaeszköz a hírszerkesztő kollégák asztalán.

Bővebben

LiveU MultiPoint

LiveU MultiPoint

A LiveU MultiPoint tökéletesen illeszkedik a felhasználók napi munkafolyamatába, gondoskodva arról, hogy a bejövő élő jelet akár többféle célpont felé is továbbíthassák, a már megszokott LiveU Central interfész használatával.

Bővebben

DataBridge

DataBridge

A LiveU DataBridge szolgáltatása rugalmas és optimalizált mobil szélessávú kapcsolatot kínál bármilyen eszköz számára, bármely helyszínen. A szolgáltatás általános internetkapcsolatot kínál a videók, illetve a fájlok le- és feltöltéséhez, továbbá kétirányú adatforgalmat tesz lehetővé az olyan internetalapú alkalmazások esetén, mint a Skype, a Twitter, a Facebook és a VPN.

Bővebben

Video Return

Video Return

A LiveU Video Return szervere lehetővé teszi a mozgó stábok számára, hogy nyomon követhessék, mi megy le egyenes adásban, kiegészítve a stúdióból érkező, azonnali videós instrukciók fogadásával az élő bejelentkezések ideje alatt.

Bővebben

LiveU Central

LiveU Central

Egységes központi kezelőfelület előnézeti lehetőséggel és távoli irányítással. A közvetítőeszközök adásának előnézete mellett, a LiveU Central központi kezelőfelület teljes távoli irányítást biztosít a LiveU ökoszisztéma vonatkozásában, s a világ bármely pontjáról használható, böngészővel rendelkező számítógép segítségével.

Bővebben

IP Pipe

IP Pipe

Tegye hatékonyabbá távoli műsorgyártási megoldásait és csökkentse költségeit a távvezérelhető IP eszközeivel!

Bővebben

LiveU Ingest

LiveU Ingest

Az élő közvetítések iránti kereslet folyamatosan nő. Az így keletkező tartalmak kezelése, tárolása és az ezeken dolgozó munkaerő hatékony elosztása egyre nagyobb terhet jelent. A LiveU Ingest megkönnyíti ezt a munkát az élő közvetítések automatikus rögzítésének lehetőségével. A tartalmak azonnal hozzáférhetők a LiveU Ingest webportálján, ami felgyorsítja az online publikálást is.

Bővebben

LiveU Tally Light

LiveU Tally Light

A Tally Light lehetővé teszi, hogy a helyszínen dolgozó riporterek és operatőrök azonnal tudják, mikor vannak adásban. Amikor zölden világít, az eszköz készen áll a közvetítésre, de még nincs adásban; amikor pirosan világít, megy az élő adás.

Bővebben

LiveU Air Control

LiveU Air Control

Az Air Control a LiveU platform része. Egy felhő alapú megoldás a közvetítésekkel kapcsolatos munkák összehangolására. Minden különösebb erőfeszítés nélkül bármilyen élő műsor készíthető a meglévő stáb és technikai infrastruktúra bevonásával, felhasználásával.

Bővebben

Fel a lap tetejére