Sportközvetítések


A LiveU annak lehetőségét teremti meg a sportklubok számára, hogy olyan izgalmas élő videós tartalmakkal jelentkezhessenek, mint a meccsek közvetítései, a kispados interjúk, a sajtótájékoztatók vagy az edzések összefoglalói

A LiveU közvetítőeszközök a műholdas kocsik hatékonyságát kínálják hátizsáknyi méretben, szabad utat engedve az élő videós műsorgyártás és a kiemelt jelentőségű eseményekkel kapcsolatos beszámolók gyors közzététele előtt. A világ számos klubcsapata használja már jelenleg is a LiveU megoldásait ahhoz, hogy élő videós tartalmakkal kedvezzenek rajongóiknak az év 365 napján, legyen szó akár bajnoki meccsekről vagy a versenyszezonon kívüli híradásokról.

Nagy jelentőségű események

A LiveU segítségével akár teljes bajnokságok közvetíthetők HD-minőségben a weben vagy televíziós műsorok keretén belül, anélkül, hogy szükség lenne közvetítőautóra vagy kiépített vezetékes kapcsolatra. Azon túl, hogy a szabadon mozgó LiveU közvetítőegységek jele a stúdióban szerkeszthető, egyetlen gombnyomással akár online adás is indítható. Amennyiben a felvétel helyszínén a sok nézőnek köszönhetően cellatelítettség tapasztalható, a LiveU Xtender aktív antenna megoldásával távolabbi cellák kapacitása is hozzáférhetővé válik.

Exkluzív tartalmak

Költséghatékony megoldásként a LiveU egységek elérhető távolságba hozzák az élő bejelentkezés alternatíváját. Az összecsapásokon és a rangadókon kívül olyan exkluzív tartalmakkal jelentkezhetnek a műsorgyártók, mint az edzések beszámolói, az edzői taktikai megbeszélések, vagy akár a csapatok külföldi útjai során összeállított videók, melyek újabb löketet adhatnak a rajongóknak.

Előnyök

  • Rugalmas, skálázható megoldás 
  • Szabad mozgástér 
  • Nincs szükség műholdas vagy kiépített kábeles infrastruktúrára 
  • HD-minőségű adás 
  • Külön megoldás cellatelítettség esetére 
  • Az alacsonyabb működési költségeknek köszönhetően több élő adás hozható létre

GALÉRIA

Fel a lap tetejére