Szolgáltatások


Online adás

Online adás

Az online adás lehetővé teszi a márkák képviselőinek, a híroldalak munkatársainak, a tartalomgyártóknak és a véleményvezéreknek, hogy élőbb kapcsolatot alakíthassanak ki ügyfeleikkel és követőikkel.

Bővebben

Adások lebonyolítása a stúdióban

Adások lebonyolítása a stúdióban

Vezeték nélküli élő videós műsorgyártás sportesemények és rendezvények közvetítéséhez. A LiveU vezeték nélküli stúdiós megoldásai lehetővé teszik a műsorgyártók számára, hogy a központi vezénylőben állítsák össze a műsort a mozgó stúdiók és a műholdas közvetítóautók helyett.

Bővebben

Sportközvetítések

Sportközvetítések

A LiveU annak lehetőségét teremti meg a sportklubok számára, hogy olyan izgalmas élő videós tartalmakkal jelentkezhessenek, mint a meccsek közvetítései, a kispados interjúk, a sajtótájékoztatók vagy az edzések összefoglalói.

Bővebben

Televíziós közvetítések

Televíziós közvetítések

A LiveU eszközeivel hátrahagyhatók a drága műholdas élő videóközvetítő megoldások. A vezeték nélküli szolgáltatások forradalmasításával a LiveU új, megfizethető alternatívát kínál a közvetítések lebonyolításához, amelyet kiváló képminőség és nagyfokú rugalmasság jellemez a szabadon mozgó eszközöknek köszönhetően.

Bővebben

Roaming

Roaming

Gondtalan élő televíziós adás a világ 185 országából. A LiveU roaming szolgáltatását úgy alkottuk meg, hogy az ügyfeleknek a lehető legjobb és legmegbízhatóbb roaming-élményben legyen részük. Integrált hibrid barangolás-opciókat kínálunk a problémamentes helyi és nemzetközi használat érdekében.

Bővebben

Autós megoldások

Autós megoldások

Közvetítőautó jutányos áron. A LiveU következő generációs vezeték nélküli, illetve hibrid ENG-járművei költséghatékony és rugalmasan bevethető alternatívát jelentenek a hagyományos műholdas járművekkel szemben.

Bővebben

Műholdas megoldások

Műholdas megoldások

A HEVC-kötegelőtechnológia és az együttes műholdhasználat révén a LiveU könnyebbé és költséghatékonyabbá teszi az élő műsorgyártást mindenütt a világon. A megoldás a „két különböző világ előnyeit” egyszerre kínálja: robosztus hibrid élő műsorgyártási opció, amely megfelel a stábok igényeinek, belesimul a munkafolyamatokba és egyszerű elszámolást garantál.

Bővebben

Közbiztonság

Közbiztonság

A valós idejű mobil videós megfigyelőrendszerek új távlatot nyitnak a bevetésen lévők és a központi parancsnokság kommunikációjában. A bűnüldözésért, belbiztonságért, tűzoltásért, közlekedésbiztonságért és sürgősségi egészségügyi ellátásért felelős szervezeteknek gyakorta kell szélsőséges körülmények között, azonnali reagálással végezni munkájukat.

Bővebben

5G-kész megoldások

5G-kész megoldások

A LiveU termékek mindegyike alkalmas 5G-s környezetben történő üzemeltetésre. Ahol csak lehet, a LiveU már mindenütt az 5G Evolution (vagy más néven LTE-Advanced Pro) és az 5G technológiákat alkalmazza. Az IP-centrikus nagysebességű vezeték nélküli hálózatok lehetővé teszik az új eszközök és funkciók kifejlesztését, az akkumulátoridő megnövelését, a késleltetési idő csökkentését és a képminőség további javítását.

Bővebben

SmartData

SmartData

A LiveU által kínált SmartData adatcsomagok a felhasználók igényeit és a LiveU közvetítői tapasztalatait figyelembe véve kerültek összeállításra. Egyetlen ilyen csomag elegendő lehet az összes LiveU eszközhöz (a Solo eszközök kivételével).

Bővebben

Fel a lap tetejére