LiveU LU600 HEVC


Kivételes teljesítmény, kivételes sebesség

Az LU600 a LiveU aktuális zászlóshajója; tökéletes hordozható megoldás a hírgyűjtő stábok és a sportesemények, illetve a különböző rendezvények közvetítői számára. Méretét tekintve a piac egyik legkisebb kötegelő közvetítő eszközeként, 4K HEVC Pro-kártyával kiegészítve, az LU600 korábban soha nem látott videós teljesítményt garantál, kiemelkedő hatékonysággal a sávszélesség vonatkozásában.

Példanélküli videóminőség

 Az LU600 HEVC jegyzi a piac legjobb képminőségét és bitrátáját (akár 20 Mbps), leggyorsabb fájlátviteli sebességét (akár 60 Mbps), illetve a legalacsonyabb késleltetési opcióját. Az LU600 használatával a H.264-es képminőségű adás lebonyolításához már elegendő a korábban igénybe vett sávszélesség fele is, ám azokban az esetekben, amikor az eredeti H.264-es bitráta tartható, a HEVC Pro-kártya sokkal jobb minőségű videóadást eredményez.

Minden igényt kiszolgál

Igazodva a vásárlók igényeihez, az LU600 HEVC közvetítő berendezés három különböző konfigurációval kerül forgalomba: HD, 4K-HDMI és 4K-SDI változatban. A bejátszót egy saját tervezésű, speciális kialakítású hátizsákban szállítjuk, amely kitűnő hozzáférést biztosít a készülék kijelzőjéhez, gombjaihoz és csatlakozóihoz egyaránt.

Előnyök

  • Kiváló minőségű, hardveralapon megvalósított 1080/4K videóadás – VR és 360°-os alkalmazások támogatása mellett 
  • Rendkívül alacsony fogyasztás, 4 órás akkumulátoridővel 
  • A hálózati adottságok függvényében dinamikusan változó bitráta és felbontás 
  • H.264 és HEVC-kódolás 
  • „Live & Store” üzemmód, amely lehetővé teszi a szimultán adást és jó minőségű rögzítést 
  • Szélessávú, kötegelt internetszolgáltatás

LU600 HEVC működési elv

LU600 működés

GALÉRIA

Fel a lap tetejére