LU-Smart


Kötegelt adás mobiltelefonon

A legtöbb vezető iOS és Android készülék támogatásával az LU-Smart alkalmazás újabb szintre emeli a hírgyűjtő munkát, lehetővé téve a tartalomgyártók számára, hogy bejelentkezéseikhez okostelefonjaikat használják. Az optimális videóminőség eléréséhez az LU-Smart a belső WiFi-hálózatot kötegeli a vezeték nélküli hálózatokkal. Az applikáció mozgás közben is gondoskodik a jó képminőségről, az alacsony késleltetésről és a stabil élő adásról, a LiveU Central használatával pedig ugyanúgy üzemeltethető akár távolról is, mint bármely más LiveU bejátszó.

Rugalmas, HD-minőségű bejátszás

Az LU-Smart jó minőségű, megbízható élő képet garantál minden külső helyszín esetén. Az elérhető hálózatokra kapcsolódva az alkalmazás támogatja a külső MiFi-csatlakozást, így téve lehetővé két hálózat kötegelését egyetlen okostelefon használatával. Mindez azt jelenti, hogy a belső 3G/4G modem kapacitása hozzáadódik a külső 3G/4G modeméhez, villámgyors feltöltési lehetőséget hozva létre ezáltal.

Tökéletesen beleillik a LiveU ökoszisztémába

Az LU-Smart képes rákapcsolódni bármely meglévő LiveU szerverre, és tökéletesen beilleszthető a LiveU ökoszisztémába a LiveU Central központi kezelőfelületén keresztül. A LiveU Central segítségével a világ bármely pontján lévő bejátszó egység jele feldolgozhatóvá válik a stúdióban, megteremtve ezzel a zökkenőmentes műsorgyártás lehetőségét.

Előnyök

  • Fut minden népszerű iOS és Android-rendszerű okostelefonon 
  • Továbbfejlesztett kameravezérlés a minőségi élő adásért 
  • Külső WiFi- vagy MiFi-hálózattal kötegelt vezeték nélküli hálózat 
  • Többféle üzemmód: Live, Live & Store, Store &Forward, feltöltési lehetőséggel a galériából 
  • Beépített metaadat-támogatás 
  • IFB-funkció csatlakoztatott vezetékes vagy Bluetooth headset segítségével

LU-Smart működési elv

LiveU Smart működés

GALÉRIA

Fel a lap tetejére