LU-Lite


Gyors, megbízható fájlátvitel és élő videó MacBook segítségével

A LiveU Macintosh számítógépekre fejlesztett szoftvere gyors, megbízható és kiemelkedő minőségű képátvitelt tesz lehetővé, hat csatorna egyidejű használatával (WiFi, LAN, mobil és műhold). Felhasználóbarát megjelenése révén a program könnyedén munkára fogható, rendkívül rugalmas, ráadásul bármely típusú kamera jelét képes fogadni a hardver felől.

Többféle munkafolyamat

Az LU-Lite szoftver az optimális videóminőség eléréséhez a LiveU negyedik generációs kötegelőtechnikáját alkalmazza, számtalan igényt és műsortípust kiszolgálva ezzel. Alkalmas a fájlátvitelre, ismeri a Store & Forward üzemmódot, szerkesztett és élő műsorokhoz is használható, továbbá kezeli a laptop webkameráját is. A gyors tartalomátjátszás érdekében a szoftver továbbfejlesztett Compress & Forward jellemzővel bír.

Újabb csapattag a LiveU ökoszisztémában

Az LU-Lite együttműködik a meglévő LiveU fogadóoldali szerverekkel, továbbá a LiveU Centralon keresztül beleilleszkedik a LiveU ökoszisztémába, így téve lehetővé a különböző helyszínen lévő eszközök anyagának egyidejű feldolgozását a zökkenőmentes műsorgyártás érdekében.

Előnyök

  • 3 3G/4G hálózat kötegelése WiFi-hálózattal 
  • Fájlátvitel lehetősége 
  • Store & Forward üzemmód 
  • Továbbfejlesztett Compress & Forward funkció a tartalomátjátszáshoz 
  • Élő bejelentkezés lehetősége a laptop webkamerájával vagy egy csatlakoztatott kamera használatával 
  • Egyszerű, személyre szabott kezelőfelület

Az LU-Lite működési elve

LiveU Lite működés

GALÉRIA

Fel a lap tetejére