LU2000


Kötegelt videófogadó egység

Az LU2000 a LiveU felvevőeszközök által előállított, H.264 és HEVC-kódolású, kötegelt videóanyagok fogadására, összeállítására és lejátszására alkalmas fogadóoldali egység. Az LU2000 egyszersmind átjátszóként is működtethető a LiveU MultiPoint Transmission szolgáltatásának konfigurálása során.

Többféle konfiguráció

 Az LU2000 többféle konfigurációban kapható, a hardveralapú MMH szoftvertől kezdve a felhőalapú megoldásokig. Működésének alapja a LiveU Reliable Transport protokollja, amely révén olyan opciókat kínál, mint a szabadalmaztatott dinamikus adaptív bitráta-szabályozás és a Forward Error Correction, melyeknek köszönhetően az élőkép bármikor a fogadóoldal paramétereihez igazítható a bitráta és a minőség dinamikus beállításával, a lehető legjobb nézői élmény érdekében.

Zökkenőmentes integráció

Az LU2000 képes egyszerre akár 4 LiveU egység jelének a fogadására is, lehetővé téve a kezelő számára azt, hogy kijelölje, melyik az az adás, amely ténylegesen megjelenik az SDI-kimeneten helyi felhasználásra, illetve melyik az, amely CDN vagy egyéb online videómegosztó szolgáltatások felé továbbítódik. Az LU2000 tökéletesen beleillik a LiveU többszintű élő videós ökoszisztémájába, így a felhasználók nemcsak megtekinthetik, hanem irányíthatják is az élő adást a LiveU Central platformján keresztül, amely a LiveU mozgó- és súdióegységeinek kezelőközpontja.

Előnyök

  • Többféle konfiguráció 
  • Az ipari szabványnak megfelelő, 1U magas rackbe szerelhető szerver 
  • H.264 és HEVC-kódolású, kötegelt videóanyagok fogadása 
  • Átjátszóként való üzemeltetés lehetősége 
  • LiveU Reliable Transport protokoll-alapú működés 
  • Akár 4 LiveU egység jelének együttes fogadása

LU2000 működési elv

LU2000 működés

GALÉRIA

Fel a lap tetejére