LiveU LU800 HEVC


Egy eszköz. Határtalan lehetőségek.

Tegye színesebbé, fejlessze magasabb szintűre a műsorgyártást a hagyományos közvetítési módok költségének töredékéért.

Az LU800 a LiveU első, mindent magába foglaló,  műsorgyártásra képes közvetítő eszköze, élő hír- és dinamikus sportesemények közvetítésére fejlesztették ki.
Az eszköz ötvözi a többkamerás, csúcs  minőségű videó és audió képességeket a feladatai ellátása szempontjából kritikus fontosságú 5G technológiával. LiveU LU800

TUDÓSÍTÁS KORLÁTOK NÉLKÜL

Az LU800 többkamerás képességei színesebbé teszik a távoli műsorgyártást. Egyetlen ilyen hordozható eszköz akár négy, tökéletesen szinkronizált képfrissítésű, nagy képfelbontású műsorfolyam támogatására is képes - felhasználva a hatékony kötegelő technológiát, akár 14 csatlakozási lehetőséggel.

Az LU800-zal a műsorgyártás magasabb szintre emelkedik, hiszen lehetővé teszi bármilyen IP alapú eszköz távoli irányítását.
A helyszín és a stúdió közötti kommunikáció stabilabb a két oda-visszirányú audió csatorna, a Video Return és a Tally Light segítségével.

KORLÁTLAN MEGBÍZHATÓSÁG

Az LU800 a tervezett céloknak megfelelve képes kihasználni az 5G-ben rejlő potenciált és ezáltal példátlan minőségű szolgáltatást és rugalmasságot biztosít. Az eszköz 5G-s teljesítményét azoknak a belső 5G-s dual sim modemeknek köszönheti, amelyekből akár 8 darab is rendelkezésre áll és kiváló minőségű belső antennák támogatják. *

Kihasználva a vezető amerikai, európai és APAC szolgáltatók által nyújtott 5G-s internet hálózatokat és azokat a gyakorlati tapasztalatokat, melyeket a LiveU az EU 5G-s projektjeiben való együttműködése során szerzett, az LU800 saját 5G videó továbbító algoritmusokat tartalmaz és az 5G hálózatok fejlődéséhez is hozzájárul. A LiveU LRT™ protokollja is tökéletesen illeszkedik az 5G-s közvetítésekhez.

*Az 5G-s lefedettség területenként változhat.

KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNY

Az LU800 csúcs minőségű videó teljesítményt nyújt, akár 4K60p 10-bit HDR-es közvetítésre is képes az optimális színmélységért és színgazdagságért és akár 16 audió csatornát biztosít a jobb minőségű munkákért. A LiveU szabadalmazott HEVC kötegelő technológiájára építve az eszköz képes 70Mbps-es HEVC élő videó kódolásra is.

AZ IGAZI KORSZAKVÁLTÓ A SPORTKÖZVETÍTÉSEKBEN

Az LU800 megbízhatóságával, kiváló minőséget nyújtó videó/audió képességeivel, a beépített 5G technológiával; a szabadalmazott, díjnyertes kötegelő technológiájával és költséghatékonyságával valóban új megvilágításba helyezi az élő sportközvetítések hagyományos módszereit.

Töltse le a 'Liveu LU800 a sportokért' brosúrát:
Liveu LU800 a sportokért
Tekintse meg prezentációnkat:
LiveU LU800 prezentáció

PRO2/PRO4 MULTIKAMERÁS MEGOLDÁS IGÉNY SZERINT

Az LU800 ideális távoli műsorgyártásra és bármikor multikamerás eszközként is használható.
Lehetősége van arra, hogy PRO2/PRO4 multikamerás licenszét csak akkor aktiválja, amikor erre a műsorgyártás során szüksége van.
Ezt az alábbi linkre kattintva teheti meg:

Aktiválás

GALÉRIA

Fel a lap tetejére