LIVEU LU300S


KOMPAKT 5G, 4K 10-BITES HDR KÖZVETÍTŐ ESZKÖZ ÉLŐ STREAMEKHEZ MOZGÓ STÁBOK SZÁMÁRA

A leghatékonyabb, kisméretű, hordozható 5G-s videójel továbbító megoldás műsorgyártáshoz és élő közvetítésekhez mozgó stábok számára. Megbízható, kiváló minőségű, 4K 10-bites HDR videóátvitelt biztosít 5G-s és más mobil/IP hálózatokon keresztül is költséghatékonyan.

FELADATAI ELLÁTÁSA SZEMPONTJÁBÓL NÉLKÜLÖZHETETLEN IP KÖTEGELÉS KISMÉRETŰ CSOMAGOLÁSBAN

Valamivel több, mint 900g-os súlyával az LU300s egy kompakt, könnyű, hordozható közvetítőeszköz, ami rugalmas kötegelést kínál. Az eszköz akár 6 IP kapcsolatot képes kombinálni: 4 mobil, 1 WiFi és 1 LAN kapcsolat kötegelésével akár 30 Mbps sávszélességet is produkál a LiveU szabadalmazott HEVC kötegelő technológiáját használva.

KÖZVETÍTŐ ESZKÖZ BEÉPÍTETT 5G-VEL AZ EXTRA MEGBÍZHATÓSÁGÉRT

Az LU300s a beépített 5G-s támogatással a legnagyobb sávszélességet és legkisebb késleltetést nyújtja. Az eszköz akár 4db 5G/4G mobilkapcsolatot is támogat: két beépített dual-SIM modemet nagy teljesítményű antennákkal. A LiveU saját fejlesztésű Reliable Transport TM (LRT TM ) protokolja működteti, így a legnagyobb kihívások közepette is stabil internetkapcsolatot biztosít.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEK KIVÁLÓ VIDEÓ MINŐSÉGBEN

Az LU300s stabil átvitelt biztosít akár 4K60p 10-bit HDR minőségben is 12G-SDI vagy HDMI kábelen keresztül az optimális színmélységért és színgazdagságért. Az eszköz akár 8 audió csatornát is képes kezelni a keverési lehetőségek nagyobb választéka érdekében.

MOZGÓ STÁBOK MUNKÁJÁHOZ FEJLESZTVE

Mi tudjuk, mi kell az élő közvetítésekhez és az LU300s tervezésénél mindezt figyelembe is vettük. Így vált az LU300s strapabíró, az intenzív környezeti hatásoknak is ellenálló közvetítő eszközzé. A helyszínen dolgozó stáb intuitív interfésszel, 2.2 hüvelykes (5,59cm) kijelzővel, választható szállítási lehetőséggel (kamera rögzítő, válltáska, övtáska) használhatja az eszközt, ami más közvetítő kiegészítőkkel könnyen integrálható.

A TÁVOLI MŰSORGYÁRTÁS ESZKÖZEINEK GAZDAG TÁRHÁZA

REMI eszközeinkkel és az LU300s-as eszközzel a műsorgyártási folyamat hatékonyabbá válik és így lesz tökéletes az élő közvetítés.

TALLY LIGHT

Szakmailag kifogásolhatatlan, zökkenőmentes élő közvetítések bárhonnan. A helyszínen dolgozó riporterek és operatőrök azonnal látják, hogy mikor vannak élő adásban.

GYORS INTERNET KAPCSOLAT MOZGÓ STÁBOKNAK

Az LU300s eszköz mozgás közben is gyors, szélessávú internetkapcsolatot biztosít. DataBridge módban is üzemel, több hálózatot képes használni (mobil, WiFi és Ethernet) a hatékonyabb műsorgyártás érdekében.

TÁVOLI MUNKAFOLYAMAT-KEZELÉS AZ ELEJÉTŐL A VÉGÉIG

Felhőn keresztül, egyetlen platformon működtethető, kihasználva a teljes LiveU portfóliót (felhőalapú irányítás, megosztás, a folyamatok összehangolása és a SmartData szolgáltatás), amibe az LU300s tökéletesen illeszkedik.

LiveU LU300s

GALÉRIA

Fel a lap tetejére