LIVEU LU800e-PRO4


A LIVEU ZÁSZLÓSHAJÓJA AZ ENKÓDEREK CSAPATÁBAN: EGY ESZKÖZ – NÉGY KAMERA

Kiváló minőségű, alacsony késleltetésű, multi kamerás műsorgyártás publikus interneten keresztül. Fokozott nézői élmény több kameraszögből. Egyetlen LU800e-PRO4 négy, tökéletesen szinkronizált képfrissítésű, nagy képfelbontású (akár 1080p60) műsorfolyam támogatására képes.

TÖKÉLETES AZ EXTRA MINŐSÉGI ELVÁRÁSOKHOZ

Az ideális point-to-point megoldás ott, ahol a stabil, nagy sávszélességű internetkapcsolat biztosított:
  • akár 4K60p
  • 10-bites HDR
  • akár 70 Mbps-os streamelés
  • 0.4 másodperces késleltetés is lehetséges
  • akár 16 audió csatorna
  • opcionális kötegelés: 2 Ethernet és 2 WiFi kapcsolattal

TÁVOLI MŰSORGYÁRTÁS (REMI) KÖLTSÉGHATÉKONYAN

Közvetítsen több eseményt kevesebbért! Többkamerás élő közvetítések egy központi stúdió vezérlőjéből, helyszíni műsorgyártás és műholdas közvetítő autók helyett. REMI eszközeinkkel és az LU800e-PRO4 eszközzel a műsorgyártási folyamat hatékonyabbá válik és így lesz tökéletes az élő közvetítés.

TALLY LIGHT
Szakmailag kifogásolhatatlan, problémamentes élő közvetítések bárhonnan. A LiveU Tally Light-tal a helyszínen dolgozó riporterek és operatőrök azonnal látják, hogy mikor kerülnek élő adásba.

SZUPERGYORS FÁJLÁTVITEL

A lassú internet nem akadály. A szerkesztett fájlokat közvetlenül egy laptopról is egyszerűen el lehet küldeni a stúdióba az LU800e-PRO4-ról a gyors internetkapcsolatot biztosító kötegelés alkalmazásával.

MATRIX-SZAL IS HASZNÁLHATÓ

Az LU800e-PRO4 eszköz által létrehozott élő feedek a LiveU Matrix-on keresztül könnyen megoszthatók a partnerekkel. Ezt segíti a megbízható, felhő alapú transport layer protokoll, így az élő tartalmak kezelése egyszerű és megfizethető.

A TELJES GYÁRTÁS A FELHŐBEN

A LiveU teljesen felhő alapú rendszerében az élő produkciók gyártása bárhonnan megoldható. Az élő feedek bármilyen felhő alapú produkciós platformon megjeleníthetők (Avid, Blackbird, Grabyo, Grass Valley és Vizrt).

AZ LRT™ TÁMOGATÁSÁVAL

A LiveU Reliable Transport™ (LRT™) a LiveU által kifejlesztett videó és audió protokoll, amelyet széles körben használnak videóátvitelre publikus interneten keresztül is világszerte. Ez a szabadalmazott technológia biztosítja, hogy a LiveU eszközök megbízhatóan képesek közvetíteni rossz internet kapcsolat esetén is.

GALÉRIA

Fel a lap tetejére