LU610 HEVC


Professzionális, 1U magas, rackbe szerelhető HEVC-enkóder járművekhez és helyhez kötött műsorgyártáshoz.

A strapabíró enkóder, amelynek működése a LiveU díjnyertes LU600 4K HEVC-technológiáján alapul, tökéletes hibrid megoldást nyújt az SNG-kocsik és a point-to-point, illetve a point-to-multipoint műsorszórás számára.

Kiváló minőségű közvetítés

Az LU610 kiváló minőségű HEVC-videóközvetítést tesz lehetővé (akár 20Mbps-ig), a mobil- és műholdas hálózatok, a vezetékes internet és a hibrid kapcsolatok nyújtotta lehetőségek kihasználásával. Az eszköznek köszönhetően a H.264-es képminőségű adás lebonyolításához már elegendő a korábban igénybe vett sávszélesség fele is, ám azokban az esetekben, amikor az eredeti H.264-es bitráta tartható, a HEVC Pro-kártya sokkal jobb minőségű videóadást eredményez.

4K/HD élő sportközvetítés

Az LU610 egy olyan rackbe szerelhető eszköz, amelynek segítségével jó minőségű élő közvetítés állítható elő sportesemények és nagy látogatottságú rendezvények alkalmával. A berendezés két Ethernet-porttal, egy integrált WiFi-csatlakozással és akár egyszerre hat belső modemmel is képes dolgozni, miközben a LiveU Xtender aktív antenna használatával hat újabb hálózati kapcsolódási pont adható a rendszerhez. Az intuitív előlapi kijelzővel és vezérléssel ellátott egység kétféle verzióban érhető el: UHD/4K (akár 4Kp60) vagy Full HD (akár 1080p60).

Előnyök

  • Az ipari szabványnak megfelelő, 1U magas rackbe szerelhető szerver 
  • HEVC-kódolás 
  • UHD/4K vagy Full HD-adás 
  • Intuitív előlapi kijelző és vezérlés 
  • Többféle üzemmód: Live & Store, DataBridge és Video Return 
  • Hibrid megoldás LiveU Xtenderrel vagy KASAT-eszközökkel kiegészítve

GALÉRIA

Fel a lap tetejére