LU210 / 220


LU210 és LU220: a megfizethető LU200e iparági szabványnak megfelelő, 1U magas rackbe szerelhető változatai

Az LU210 és az LU220 kiválóan teljesít dedikált enkóderként, a LiveU belső, szervezetek közti MultiPoint videómegosztó platformjára továbbítva a tartalmakat, még az olyan távoli felvételi helyszínekről is, mint a sportpályák vagy a műholdas stúdiók. LiveU Xtender aktív antennával vagy KA-SAT felszereléssel kiegészítve, az eszközök ugyanúgy használhatók SNG-kocsikban is, megbízható hibrid megoldásként gondoskodva a garantált sávszélességről, még a legeldugottabb helyeken is. Az alacsony fogyasztás révén mindkét használati mód környezetbarát.

LU210

Az LU210 egy olyan rugalmasan bevethető enkóder, amely egyetlen bemenő jel fogadására alkalmas. A különféle hálózati elérési útvonalak kiaknázásával lehetővé teszi a HD-minőségű videóadást, dual LAN, WiFi, külső 3G/4G USB modemek és a LiveU Xtender biztosította kapcsolaton keresztül.

LU220

Az LU220 esetében egy kibővített LU210-es platformmal találkozunk, amely az 1U magas házban helyet kapó, két, egymástól független enkóderrel még nagyobb rugalmasságot kínál. Két Xtender antennához csatlakoztatva az LU220 újgenerációs dual-path vezeték nélküli mobil egységként alkalmazható, míg helyhez kötött műsorgyártás esetén ideális kiegészítő, amennyiben a tömegek miatt egyszerre többféle kapcsolatra van szükség.

Előnyök

  • Megfizethető uplink-eszköz 
  • Az ipari szabványnak megfelelő, 1U magas rackbe szerelhető szerver 
  • Egy vagy két enkóder 
  • Integrált áramellátás 
  • Alacsony fogyasztás 
  • Automatikus bekapcsolás lehetősége automatikus üzemeltetéshez a járművekben

GALÉRIA

Fel a lap tetejére