LU200e


Sokoldalú, költséghatékony videó enkóder

A piac legköltséghatékonyabb videó enkódereként az LU200e legalább annyira alkalmas internetes bejátszások kivitelezéséhez, mint point-to-point és point-to-multipoint közvetítésekhez, ráadásul az egyéb megoldások árának töredékéért.

A kategória legjobbja

Az LU200e felár nélkül kínálja a szabadalmazott, előre hibajavító funkcióval ellátott, megbízható streaming-szolgáltatást, kiváló minőségű és alacsony késleltetésű videójelet garantálva, még az olyan megbízhatatlan hálózatokon keresztül is, mint a nyilvános internet. Beépített kötegelőfunkciója révén az LU200e egyszerre több hálózat használatát teszi lehetővé, ezzel gondoskodva a megfelelő sávszélességről a legeldugottabb helyeken is.

Fő a sokoldalúság

Az LU200e segítségével minden koncert, promóciós rendezvény és sportesemény könnyen közvetíthetővé válik. A tudósítók számára jó hír, hogy az LU200e bármilyen külső helyszínen éppoly könnyen csatlakoztatható a BGAN-hálózatra, mint a stúdión belül. Sportesemények közvetítésénél előnyt jelenthet, hogy az eszköz közvetlen a kamerára is felszerelhető, tökéletes mozgó megoldást nyújtva a műsorgyártás folyamán.

Előnyök

  • Pehelykönnyű kivitel, mindössze 500 grammos súly 
  • Akár 4 hálózati csatlakozási lehetőség 
  • Professzionális oldaltáska, övre szerelési lehetőséggel 
  • 2 órás belső akkumulátor 
  • Teljes helyszíni irányítás a készülék képernyőjének és joystick interfészének használatával 
  • Teljes távoli irányítás a LiveU Central kezelőfelületén keresztül

GALÉRIA

Fel a lap tetejére