Közvetítő eszközök


LiveU Solo Pro

LiveU Solo Pro

A Liveu Solo videó enkóder család tagjai egyszerűen kezelhetők, egyetlen gombnyomással tudnak élő streameket küldeni közvetlenül a kamerából a népszerű közösségi oldalakra vagy bármely online csatornára kiváló minőségben – akár 4K-s képfelbontásban és megbízható 4G/5G-s kapcsolatok kötegelésével.

Bővebben

LIVEU LU300S

LIVEU LU300S

A leghatékonyabb, kisméretű, hordozható 5G-s videójel továbbító megoldás műsorgyártáshoz és élő közvetítésekhez mozgó stábok számára. Megbízható, kiváló minőségű, 4K 10-bites HDR videóátvitelt biztosít 5G-s és más mobil/IP hálózatokon keresztül is költséghatékonyan.

Bővebben

LiveU LU800 HEVC

LiveU LU800 HEVC

Az LU800-as eszköz ötvözi a többkamerás, csúcsminőségű videó/audió képességeket a feladatai ellátása szempontjából kritikus fontosságú, az 5G technológiát is integráló közvetítő képességekkel.

Bővebben

LiveU LU600 HEVC

LiveU LU600 HEVC

Igazodva a vásárlók igényeihez, az LU600 HEVC közvetítő berendezés három különböző konfigurációval kerül forgalomba: HD, 4K-HDMI és 4K-SDI változatban. A bejátszót egy saját tervezésű, speciális kialakítású hátizsákban szállítjuk, amely kitűnő hozzáférést biztosít a készülék kijelzőjéhez, gombjaihoz és csatlakozóihoz egyaránt.

Bővebben

LiveU Solo

LiveU Solo

A LiveU Solo közvetítő berendezés elsődleges célja az online jelenlét támogatása. Professzionális videó enkóderként egyetlen gombnyomásra képes adást küldeni az olyan népszerű közösségi oldalak felé, mint a Facebook, a YouTube vagy a Twitter, miközben egyéb online csatornákkal is együttműködik.

Bővebben

Fel a lap tetejére