Termékek


A LiveU 3G/4G kötegelő bejátszó és fogadóoldali eszközei számtalan lehetőséget kínálnak az élő videós adás létrehozására. Az eszközök mindegyike irányítható a LiveU Central központi kezelőfelületén, amely képes az összes LiveU bejátszó egyidejű felügyeletére. Központi platformként a LiveU Central lehetővé teszi az élő és rögzített műsorok lejátszását, előnézetét és azonnali vagy időzített továbbítását bármely célpont felé.

Közvetítő eszközök

Közvetítő eszközök


Praktikum, megbízhatóság és helytakarékos kivitel jellemez minden LiveU közvetítőeszközt. Működésük alapja a Reliable Transport protokoll ismeretén megvalósuló, szabadalmaztatott kötegelő technika, amely segít az elveszett adatcsomagok visszanyerésében.

Enkóderek

Enkóderek


A LiveU enkóderek jelenleg H.264-es vagy HEVC-kódolást alkalmaznak, így a készülékek függvényében akár Full HD vagy UHD/4K adás is létrehozható. A mobilhálózatok mellett hibrid megoldásként képesek együttműködni a fix telepítésű és a műholdas hálózatokkal egyaránt.

Alkalmazások

Alkalmazások


Amennyiben a költségvetés nem teszi lehetővé újabb közvetítőeszközök beszerzését, a LiveU alkalmazásaival ugyanúgy belevághat az élő videós műsorszórásba. Az okostelefonokra és Apple számítógépekre fejlesztett alkalmazásokkal garantált a professzionális végeredmény.

Szerverek

Szerverek


A szerverek elsődleges feladata, hogy kibontsák és ismét használható videójellé állítsák vissza a LiveU közvetítőeszközök által felszabdalt és csomagokba kódolt adást. Noha az ehhez szükséges szoftver asztali számítógépekre is telepíthető, az autós műsorgyártásra összpontosítva, a LiveU rackbe szerelhető készülékeket forgalmaz.


Fel a lap tetejére