IP megoldások


LiveU Matrix

LiveU Matrix

Következő generációs felhőalapú videójel-kezelő platform. Műsorgyártók tervezték műsorgyártók számára – a LiveU Matrix elengedhetetlen munkaeszköz a hírszerkesztő kollégák asztalán.

Bővebben

LiveU MultiPoint

LiveU MultiPoint

A LiveU MultiPoint tökéletesen illeszkedik a felhasználók napi munkafolyamatába, gondoskodva arról, hogy a bejövő élő jelet akár többféle célpont felé is továbbíthassák, a már megszokott LiveU Central interfész használatával.

Bővebben

DataBridge

DataBridge

A LiveU DataBridge szolgáltatása rugalmas és optimalizált mobil szélessávú kapcsolatot kínál bármilyen eszköz számára, bármely helyszínen. A szolgáltatás általános internetkapcsolatot kínál a videók, illetve a fájlok le- és feltöltéséhez, továbbá kétirányú adatforgalmat tesz lehetővé az olyan internetalapú alkalmazások esetén, mint a Skype, a Twitter, a Facebook és a VPN.

Bővebben

Video Return

Video Return

A LiveU Video Return szervere lehetővé teszi a mozgó stábok számára, hogy nyomon követhessék, mi megy le egyenes adásban, kiegészítve a stúdióból érkező, azonnali videós instrukciók fogadásával az élő bejelentkezések ideje alatt.

Bővebben

LiveU Central

LiveU Central

Egységes központi kezelőfelület előnézeti lehetőséggel és távoli irányítással. A közvetítőeszközök adásának előnézete mellett, a LiveU Central központi kezelőfelület teljes távoli irányítást biztosít a LiveU ökoszisztéma vonatkozásában, s a világ bármely pontjáról használható, böngészővel rendelkező számítógép segítségével.

Bővebben

IP Pipe

IP Pipe

Tegye hatékonyabbá távoli műsorgyártási megoldásait és csökkentse költségeit a távvezérelhető IP eszközeivel!

Bővebben

Fel a lap tetejére