Miért a LiveU?


Élő interjúk alacsony késleltetéssel

Saját szabadalmaztatott antenna rendszerének és kötegelő algoritmusainak köszönhetően a LiveU az egyetlen olyan piaci szereplő, aki képes garantálni a megbízható, élő videójelet, másodperc alatti késleltetési idővel.

Folyamatos bejátszás

Abban az esetben, amikor nincs szükség élő párbeszédre a stúdió és a helyszíni tudósító között, lehetőség van a felvett anyagok Store & Forward-technikával való bejátszására, miközben a felvételek akár 60 másodperces késleltetéssel is feltölthetők a csatorna médiaszerverére. Ezzel a módszerrel különösen jó, stabil képminőség érhető el.

Nagyfokú megbízhatóság

A LiveU egységek saját fejlesztésű belső és külső antennái sokkal nagyobb jelerősséget biztosítanak, mint a hagyományos USB-kártyák és az egyéb vezeték nélküli eszközök.

Folyamatos HD-minőség

A LiveU prediktív kötegelő algoritmusai előre kiszámítják az adathálózat várható kapacitását, a redundáns adatforgalom és az elveszett csomagok visszanyerésére alkalmas algoritmusok révén pedig állandó, megbízható és stabil képminőséget eredményeznek az adás során.

5G-kész megoldások

A LiveU termékek mindegyike alkalmas 5G-s környezetben történő üzemeltetésre. Kutatással és fejlesztéssel foglalkozó vállalatként, a LiveU aktív résztvevője az 5G-XCast kutatási projektnek, amely a műsorgyártó cégek ötödik generációs vezeték nélküli hálózathasználatát készíti elő.

Teljes biztonság

A termékfejlesztés és a gyártás során a LiveU mindig pontosan követi az érvényben lévő biztonsági előírásokat, így eszközei megfelelnek a vezető FCC és CE laborok SAR-irányelvi követelményeinek.

Fel a lap tetejére