SmartData


RUGALMASAN IGAZÍTHATÓ, OPTIMÁLISAN TERVEZHETÓ ADATMENNYISÉG

A LiveU által kínált SmartData adatcsomagok a felhasználók igényeit és a LiveU közvetítői tapasztalatait figyelembe véve kerültek összeállításra. Egyetlen ilyen csomag elegendő lehet az összes LiveU eszközhöz (a Solo eszközök kivételével). Elérhető árakon, megbízható élő közvetítéseket biztosítanak anélkül, hogy arra kellene figyelni, mikor fogynak el a felhasználható adatmennyiségek.

SZEMÉLYRE SZABOTT ADATCSOMAGOK

Egyetlen csomaggal több internetszolgáltató választható. Az okos kapcsolat- és többszereplős, dinamikus, valós idejű hálózatválasztással maximális megbízhatóság, redundancia és kiváló minőség párosul, akár kritikus helyzetekben is.

BÁRHOL, BÁRMIKOR

Akár belföldön, akár külföldön van, válogathat a különböző internetszolgáltatók között. A LiveU multi-SIM kártyás megoldásai - a lehető legnagyobb megbízhatósággal - állnak készen a használatra bárhol az EU-ban, opcionális barangoló csomagjai pedig akár az EU-n kívüli országokban is. A LiveU SmartData modulos, bővíthető adatcsomagjai versenyképes árakon kínálnak rugalmas üzleti modellt, hatékony költségellenőrzési lehetőséget.

GYIK

 • Milyen szolgáltató van beállítva alapértelmezettként?
  Minden egyes SIM kártya konfigurálása úgy történik, hogy az adott ország bármely internetszolgáltatójával működjön. Abban az esetben, ha az egyik hálózat nem áll rendelkezésre, a SIM kártyák automatikusan átváltanak egy másik, garantált szolgáltatásra. Ez roaming esetén is így működik.
 • Honnan tudom, mekkora adatmennyiségre lesz szükségem?
  Szakértő kollégáink segítenek kiválasztani a megfelelő adatcsomagot (a meglévő eszközök, múltbeli használat és jövőbeli kalkuációk alapján).
 • Miért jó, ha egyszerre több internetszolgáltatót használok?
  Egyedülálló kötegelő technológiájának köszönhetően a LiveU közvetítő megoldásai összefűzik a meglévő internetkapcsolatok sávszélességét, ezáltal prémium minőségű közvetítésekre van lehetősége.
 • Hány darab SIM kártyát fogok kapni?
  A SIM kártyák száma attól függ, hogy az adott eszközben hány modem van. Ettől függetlenül a választott csomagban kínált teljes adatmennyiséghez hozzájut.
 • Mi történik, ha túllépem a kínált adatmennyiséget?
  Semmi gond, közvetítése akkor sem fog megszakadni. Az extra adatmennyiségért méltányos díjat számolunk fel (ez függ a választott adatcsomagtól), nincsenek drága büntetések.
 • Milyen hosszan kötelezem el magam, ha részt veszek a SmartData programban?
  12 hónap a minimum időszak, a szolgáltatást havonta számlázzuk. Lehetősége van használat alapú díjfizetésre is (PAYU).

GALÉRIA

Fel a lap tetejére