Adások lebonyolítása a stúdióban


Vezeték nélküli élő videós műsorgyártás sportesemények és rendezvények közvetítéséhez

A LiveU vezeték nélküli stúdiós megoldásai lehetővé teszik a műsorgyártók számára, hogy a központi vezénylőben állítsák össze a műsort a mozgó stúdiók és a műholdas közvetítóautók helyett. Nincs szükség többé műholdas feltöltőrendszerekre, közvetítőkocsikra vagy utazási költségekre; a LiveU szolgáltatásai révén a többkamerás élő eseményközvetítés gond nélkül kivitelezhető.

Precision timing™

A stúdiós megoldások központi eleme a LiveU legújabb fejlesztése, a Precision timing™. Az automatikus funkció az end-to-end késleltetés precíziós mérését szolgálja, segítségével pedig vezeték nélküli működés esetén is tökéletesen összehangolható a LiveU közvetítőegységek adása. A szinkronizáláshoz többé nem kell a kamerákon manuális késleltetési beállítást alkalmazni, nem kell genlock, mint ahogy kábel sem!

Kiváló minőségű videóadás

A LiveU stúdiós megoldásai révén a műsorgyártók bármely időpillanatban elindíthatják az élő adást, függetlenül a LAN- vagy szélessávú internet-hálózatot érintő korlátoktól. A titok nyitja a LiveU szabadalmaztatott kötegelőtechnikája és az azt kiegészítő Reliable Transport protokoll, amely több kamera használata esetén is garantálja a megbízható, jó minőségű vezeték nélküli képátvitelt. A stúdióban töredékáron megvalósítható minden olyan munkafolyamat, amely egy közvetítőautóban megy végbe.

Előnyök

  • Automatikus kameraszinkronizálás Precision timing™-technikával 
  • Rendkívül alacsony késleltetés – alacsonyabb, mint a műholdas hálózatok esetén 
  • HD-minőségű élő adás 
  • LiveU Reliable Transport protkoll-alapú működés 
  • Tökéletes gyakori használat esetén 
  • Kevesebb logisztika, kevesebb tervezés

GALÉRIA

Fel a lap tetejére