5G-kész megoldások


Éljen a következő generációs vezeték nélküli technológiák adta lehetőségekkel

A LiveU termékek mindegyike alkalmas 5G-s környezetben történő üzemeltetésre. Ahol csak lehet, a LiveU már mindenütt az 5G Evolution (vagy más néven LTE-Advanced Pro) és az 5G technológiákat alkalmazza. Az IP-centrikus nagysebességű vezeték nélküli hálózatok lehetővé teszik az új eszközök és funkciók kifejlesztését, az akkumulátoridő megnövelését, a késleltetési idő csökkentését és a képminőség további javítását.

Optimális rugalmasság

Az ötödik generációs technológiák használata világszinten terjedőben van; a főbb szolgáltatók már meg is kezdték a piaci 5G-szolgáltatások bevezetését, villámgyors szélessávú internettel és mobilszolgáltatásokkal a kínálatukban. A kötegelés módszere továbbra is a rugalmas felhasználás alapja marad, hiszen a kiépítés során, a távoli helyszíneken, illetve azokban az esetekben, amikor az 5G visszaesik a jelenlegi frekvenciákra, áthidaló megoldást jelent. Mindazonáltal a szolgáltató hálózatán belüli kötegelés is fontos szerephez juthat a hálózati meghibásodások alkalmával, továbbá akkor is, ha megbízható jelerősségre van szükség attól függetlenül, hogy a felhasználó milyen távol van a hálózati átjátszóközpontoktól és antennáktól.

Szabad út az 5G számára

Kutatással és fejlesztéssel foglalkozó vállalatként, a LiveU aktív résztvevője az 5G-XCast kutatási projektnek, amely a műsorgyártó cégek ötödik generációs vezeték nélküli hálózathasználatát készíti elő. A LiveU multi-link-technológiája a projekt egyik központi eleme.

Előnyök

  • Következő generációs technológiák használata 
  • LTE-Advanced Pro és 5G 
  • Hosszabb akkumulátoridő 
  • Rövidebb késleltetés 
  • Még jobb képminőség 
  • Megbízható működés

GALÉRIA

Fel a lap tetejére