LIVEU LU300e


MEGBÍZHATÓ, STRAPABÍRÓ, KISMÉRETŰ ENKÓDER KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ, ALACSONY KÉSLELTETÉSŰ VIDEÓÁTVITELHEZ

900 grammos súlyával az LU300e a LiveU legkisebb és leginkább költséghatékony HD enkódere, ami kiváló minőségű videóátvitelt nyújt rendkívül alacsony késleltetéssel publikus internet hálózaton keresztül. Alkalmas point-to- point és point-to-multipoint közvetítésekre is más megoldásokhoz képest jóval kedvezőbb áron. A LiveU point-to-point enkódereinek családjába tartozik az 1U rackbe szerelhető LU610 és a multikamerás LU800e-PRO4 is.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS BÁRHONNAN BÁRMIKOR

Az LU300e a „Live&Store” mód használatával bármilyen hálózati körülmények között képes az élő közvetítésre miközben kiváló minőségben, helyben rögzíti az élő videót. Ha szükség van rá, a fájl később továbbküldhető LiveU szerverre.

EGYSZERŰ HASZNÁLAT; INTUITÍV, FELHŐ ALAPÚ KEZELÉS

A 2.2 hüvelykes képernyő napos időben is jól látható. A JOG interfésszel vagy közvetlenül a LiveU Control alkalmazáson keresztül az eszköz könnyen kezelhető. Az LU300e a LiveU Central kezelőfelületén keresztül is irányítható. A LiveU Central teljes távoli irányítást és kezelést biztosít a LiveU helyszíni közvetítő eszközei és stúdióban használt eszközei számára.

A TÁVOLI MŰSORGYÁRTÁS ESZKÖZEINEK GAZDAG TÁRHÁZA

REMI eszközeinkkel és az LU300s-as eszközzel a műsorgyártási folyamat hatékonyabbá válik és így lesz tökéletes az élő közvetítés.

TALLY LIGHT
Szakmailag kifogásolhatatlan, zökkenőmentes élő közvetítések bárhonnan. A helyszínen dolgozó riporterek és operatőrök azonnal látják, hogy mikor vannak élő adásban.

MÁTRIX-SZAL IS HASZNÁLHATÓ

Az LU300e eszköz által létrehozott élő feedek a LiveU Matrix-on keresztül könnyen megoszthatók a partnerekkel.

A TELJES GYÁRTÁS A FELHŐBEN

A LiveU teljesen felhő alapú rendszerében az élő produkciók gyártása bárhonnan megoldható. Az élő feedek bármilyen felhő alapú produkciós platformon megjeleníthetők (Avid, Blackbird, Grabyo, Grass Valley és Vizrt).

AZ LRT TM TÁMOGATÁSÁVAL

A LiveU Reliable Transport™( LRT™) a LiveU által kifejlesztett videó és audió protokoll, amelyet széles körben használnak videóátvitelre publikus interneten keresztül is világszerte. Ez a szabadalmazott technológia biztosítja, hogy a LiveU eszközök megbízhatóan képesek közvetíteni rossz internet kapcsolat esetén is.

GALÉRIA

Fel a lap tetejére