LiveU Solo Pro


TÖKÉLETES ÉLŐ VIDEÓS ÉLMÉNY

A Liveu Solo videó enkóder család tagjai egyszerűen kezelhetők, egyetlen gombnyomással tudnak élő streameket küldeni közvetlenül a kamerából a népszerű közösségi oldalakra vagy bármely online csatornára kiváló minőségben – akár 4K-s képfelbontásban és megbízható 4G/5G-s kapcsolatok kötegelésével.

AZ 5 LEGFŐBB OK, AMIÉRT A LIVEU SOLO-T ÉRDEMES ÉLŐ STREAMELÉSHEZ HASZNÁLNI

 1. A STREAM MÁSODPERCEK ALATT INDÍTHATÓ
  Csatlakoztassa a kamerát az eszközhöz és egyetlen gombnyomással indulhat az élő stream – nincs szükség stábra vagy komoly technikai háttértudásra.
 2. MEGBÍZHATÓ, STABIL ÉLŐ BEJELENTKEZÉS
  Akár 6 hálózati csatlakozás sávszélességének a kötegelése: 4 külső 4G/5G modem, WiFi és LAN – megbízhatóság bármilyen hálózati körülmények között.
 3. ÉLŐ KÖZVETÍTÉS BÁRHONNAN
  Akár rossz hálózati lefedettségű vagy túlzsúfolt helyekről is.
 4. AZ ÖSSZES NÉPSZERŰ ONLINE PLATFORM RENDELKEZÉSRE ÁLL
  Egyszerűen csak válasszon egy közösségi oldalt vagy online csatornát, ahová streamelni szeretne.
 5. STREAMELJEN AKÁR A PROFIK, MINDEZT ELFOGADHATÓ ÁRON

IDŐTÁLLÓ ESZKÖZ AZ ÉLŐ STREAMEKHEZ

Remek választás a LiveU új generációs hordozható Solo PRO kötegelő enkódere, ami tökéletes megbízhatósággal képes 4K-s és HEVC videó minőségben streamelni. Az opcionális HEVC kódolás fele akkora sávszélességgel, mint a H.264 ugyanazt a minőséget biztosítja vagy kétszer olyan jó minőséget garantál ugyanazzal a sávszélességgel.

LRT – NE KOCKÁZTASSON GYENGE INTERNET KAPCSOLATTAL!

A Solo eszköz a LiveU kötegelő technológiája (LRT™) révén több IP kapcsolat (mobil, WiFi, ethernet) összefűzésére képes, így gyenge hálózati lefedettség esetén is stabil sávszélességet tud biztosítani.

ÉLŐ STREAM PARTNEREINK

A LiveU Solo eszközzel közvetlenül streamelhet népszerű közösségi oldalakra vagy webes csatornákra. Egyszerűen csak csatlakoztassa a Solo-t a kamerájához, egy videó keverőhöz vagy bármely más videó forráshoz, jelentkezzen be a Solo kezelőfelületére, válasszon célhelyet és már indulhat is az élő stream! liveu streaming partners

A SOLO-HOZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK


lrt A LiveU kötegelő technológiájának használata a Solo eszközön LRT™ előfizetéssel lehetséges. A szolgáltatás az aktiválása után automatikusan összefűzi a rendelkezésére álló internet kapcsolatokat és az elérhető legjobb minőségű élő stream érdekében képes a videó bitrátáját adaptálni. A szolgáltatás éves és havi előfizetés formájában rendelhető meg.
solo connect Minden, amire a zökkenőmentes munkakezdéshez szüksége van egy csomagban: modemek, adatcsomagok, LRT™ előfizetés. A készlet kétféle modem opciót kínál: kettő vagy négy kapcsolattal. A készlethez korlátlan adathasználat rendelhető LRT™ szolgáltatással.
stream tools A Solo Stream Tools kínálta opcionális eszközökkel a munkafolyamat egységesíthető, egyszerűsíthető; néhány kattintással beállítható számos funkció – saját márka, stream védelem, azonnali publikálás több felületre.
solo_belt Az új Solo övtáska maximális kényelmet nyújt, akkor is, ha mozgás közben akarunk streamelni. 2 db Y kábel is jár hozzá a két kiegészítő modem csatlakoztatásához. A táskában elég hely van a modemek, routerek és kábelek szállításához is.

KIK HASZNÁLNAK SOLO-T?

who's using solo

BEMUTATKOZIK A SOLO PRO


A LIVEU SOLO CSALÁD

LiveU Solo HDMI
LiveU Solo HDMI/SDI
Solo PRO HDMI
Solo PRO HDMI/SDI
Kötegelhető interfészek
Up to 4
2x USB; 1x Ethernet; 1x WiFi
Up to 4
2x USB; 1x Ethernet; 1x WiFi
Up to 6
2 x USB (4 modem support)*; 1x Ethernet; 1x WiFi
Up to 6
2 x USB (4 modem support)*; 1x Ethernet; 1x WiFi
Video interfész(ek)
HDMI HDMI & SDI HDMI HDMI & SDI
Max. felbontás
HD HD 4K 4K
5G támogatás
Via 3rd party Via 3rd party Yes Yes
Max. bitráta
8 Mbps 8 Mbps 20Mbps 20Mbps
Video enkóder
H.264 H.264 HEVC, H.264 HEVC, H.264
Belső akkumulátor
Lithium Ion/Min. 2 hours Lithium Ion/Min. 2 hours Lithium Ion/Min. 3 hours Lithium Ion/Min. 3 hours
Külső akkumulátor
Barrel connector Barrel connector USB-C USB-C
Súly
518g (1.1 lbs) 518g (1.1 lbs) 912g (2 lbs) 936g (2.1 lbs)
Méretek (Szé x Ma x Mé)
95 mm x 132 mm x 43 mm 95 mm x 132 mm x 43 mm 112.5mm x 203mm x 54.5mm 112.5mm x 203mm x 54.5mm

GALÉRIA

Fel a lap tetejére