LiveU LU500


Praktikus méret, kivételes funkcionalitás

Hozzávetőleg 1 kilogrammos súlyával az LU500 tökéletesen ötvözi a kiemelkedő teljesítményt a hordozhatósággal. A kisméretű egységet a LiveU multiprocesszoros videókódoló motorja hajtja, működési elvét tekintve pedig a negyedik generációs, szabadalmaztatott kötegelő algoritmusok a meghatározóak. Mivel a betöltéshez kevesebb, mint egy percre van szüksége, az LU500 elengedhetetlen eszköze a hírek élvonalában dolgozó tudósítóknak.

Optimalizált csatlakozási lehetőségek

A multiprocesszoros kódoló motor és a szabadalmaztatott antennamodulok révén az LU500 összesen 13 csatlakozási lehetőséget kínál, beleértve a 6-8 belső kötegelt kapcsolódási pontot. Szélsőséges körülmények között az eszköz csatlakoztatható a LiveU Xtender külső antennához, amely még nagyobb rugalmasságot garantál, miközben műholdas felszereléssel kiegészítve hibrid vezeték nélküli/műholdas megoldást teremt a garantált sávszélesség érdekében, még a legeldugottabb területeken is. Külső USB-portjain keresztül az LU500 opcionálisan két további modemmel dolgozik együtt.

Egyszerű, intuitív működtetés

Intuitív érintőképernyős interfészének használatával az egység kényelmesen irányítható a tudósítás helyszínén, ugyanakkor a LiveU Central kezelőfelületén keresztül távoli számítógépről is vezérelhető. Azon túl, hogy az eszköz közvetlen fogadja a kamera jelét, egyéb szerkesztőprogramok és switch-ek adatforgalmát is képes feldolgozni, lehetővé téve ezzel a valós idejű, helyszíni vágást és a több kamera együttes használatára épülő műsorgyártást.

Előnyök

  • Akár 13 hálózati csatlakozási lehetőség 
  • Kisméretű eszköz, amely elfér egy hátizsákban 
  • 4 órás belső akkumulátor 
  • Szivargyújtós használat 
  • Teljes helyi és távoli irányítás lehetősége 
  • Többféle választható profil

GALÉRIA

Fel a lap tetejére