LiveU Solo


Élő adás közvetlen a közösségi média oldalakon

A LiveU Solo közvetítő berendezés elsődleges célja az online jelenlét támogatása. Professzionális videó enkóderként egyetlen gombnyomásra képes adást küldeni az olyan népszerű közösségi oldalak felé, mint a Facebook, a YouTube vagy a Twitter, miközben egyéb online csatornákkal is együttműködik. A könnyű és kompakt LiveU Solo tökéletes eszköze minden mozgó stábnak, hiszen bevetésével az élő bejelentkezés szinte bármilyen helyszínről kivitelezhetővé válik. A választható Cloud Graphics szolgáltatás révén ráadásul az adás azonnal, közvetlen módon feliratozható is anélkül, hogy újabb költséges szoftvertermék vásárlására lenne szükség. A LiveU felhőalapú feliratozó megoldása igazán profi megjelenést kölcsönöz.

Akár a nagyok

A LiveU Solo pontosan ugyanazt a közvetítő technológiát alkalmazza, amelyet a nemzetközi televíziós műsorszolgáltatók használnak nap mint nap, élve a vezeték nélküli hálózatok nyújtotta lehetőséggel, a költségesebb műholdas megoldások helyett. A titok a szabadalmaztatott Reliable Transport protokollban és a hálózati kötegelőtechnikában rejlik, amely a vezeték nélküli hálózatok összekapcsolásával egyetlen robusztus csatlakozási pontot hoz létre az adatforgalom számára oly módon, hogy közben a videó minőségét dinamikusan hozzáigazítja a változó körülményekhez, garantálva az elérhető legjobb színvonalú, szakadásmentes adást.

Együttműködés a főbb közösségi oldalakkal

Facebook-partnerként a LiveU Solo adása teljes mértékben integrálható a Facebook Live környezetbe, így az élő videós tartalmak akár közvetlenül is megjeleníthetők a Facebook oldalakon. Ugyanez igaz a Twitter és Periscope szolgáltatásokra, ráadásul a LiveU Solo segítségével a YouTube-on megjelenő élő közvetítés alternatívája ugyanúgy adott minden felhasználó részére.

Előnyök

  • Azonnali online élő adás HD-minőségben 
  • Integráció a főbb közösségi oldalakba 
  • Akár 6 hálózati csatlakozási lehetőség 
  • SDI- és HDMI-csatlakozó kamerákhoz 
  • Egyedi kialakítású, professzionális oldaltáska, övtáska vagy kamera-dokkoló 
  • Teljes távoli irányítás a kifejezetten erre a célra létrehozott Solo webes felületen keresztül

GALÉRIA

Fel a lap tetejére