LiveU Xtender


Aktív külső antenna az extra rugalmasságért szélsőséges körülmények között

A LiveU Xtender integrált aktív antenna megoldása szélsőséges körülmények esetén is képes javítani a hálózati vételen, nagyfokú rugalmasságot garantálva az élő bejelentkezésekhez még az erősen zsúfolt területeken is. Az Xtender segítségével a műsorgyártók meglévő SNG/ENG-járműveikkel rácsatlakozhatnak a vezeték nélküli hálózatokra, hibrid autós szolgáltatást hozva létre a mobil és műholdas hálózatok kötegelésével a tökéletes élő videóteljesítmény érdekében, hogy akár távolról, közvetlen módon is kapcsolódhassanak a LiveU hátizsákos és mozgó bejátszó egységeihez.

Autós használat

A LiveU Xtender drasztikusan javítja a vezeték nélküli hálózatok vételét, így használatával nem csak a sávszélesség vonatkozásában, hanem a rugalmasság és a késleltetés terén is pozitív elmozdulást tapasztalhatunk. A LiveU Xtender hat ráadás hálózati csatlakozási pontot jelent az LU200-as, LU500-as és LU600-as készülékek esetén, miközben az antenna felismeri a világ összes jelenleg elérhető 3G/4G LTE-hálózatát. Az LU500-as és LU600-as modellek képesek vezeték nélkül is csatakozni a LiveU Xtenderhez, amely révén összesen 18 hálózati csatlakozási pont válik hozzáférhetővé.

Helyszíni kitelepülés állvánnyal

A LiveU Xtender állványról is képes rácsatlakozni a mozgó bejátszó egységekre, fokozott rugalmasságot és teljesítményt garantálva a zsúfolt tüntetések vagy sportesemények alkalmával. A LiveU Xtender azonban nem csak egy hagyományos külső antenna: külön választható vezeték nélküli jeladó készlettel kiegészítve az eszköz akár 300 méterről is képes kapcsolódni a bejátszókhoz.

Előnyök

  • Integrált aktív antenna megoldás 
  • Távoli cellák kapacitásának elérhetővé tétele 
  • Autós és állványos telepítés lehetősége 
  • Vezeték nélküli használat 
  • 300 méteres garantált hatósugár, rálátással akár 800 méter 
  • Megbízható működés -40 °C és +60 °C között

LiveU Xtender használat

LiveU Xtender használat

GALÉRIA

Fel a lap tetejére