Közvetítő eszközök


LiveU LU800 HEVC

LiveU LU800 HEVC

Az LU800-as eszköz ötvözi a többkamerás, csúcsminőségű videó/audió képességeket a feladatai ellátása szempontjából kritikus fontosságú, az 5G technológiát is integráló közvetítő képességekkel.

Bővebben

LiveU LU600 HEVC

LiveU LU600 HEVC

Igazodva a vásárlók igényeihez, az LU600 HEVC közvetítő berendezés három különböző konfigurációval kerül forgalomba: HD, 4K-HDMI és 4K-SDI változatban. A bejátszót egy saját tervezésű, speciális kialakítású hátizsákban szállítjuk, amely kitűnő hozzáférést biztosít a készülék kijelzőjéhez, gombjaihoz és csatlakozóihoz egyaránt.

Bővebben

LiveU LU300 HEVC

LiveU LU300 HEVC

Az LU300 egy olyan kisméretű, költséghatékony és megbízható HEVC-enkóder, amely a műsorgyártók számára lehetővé teszi a jó minőségű videós bejelentkezés lehetőségét, szinte bármely helyszínről.

Bővebben

LiveU LU200

LiveU LU200

Köszönhetően az 500 grammos kivitelnek, az LU200 övtáskából vagy közvetlen a kamerára csatlakoztatva is üzemeltethető. Kifejezetten költséghatékony és könnyen használható berendezés, amely kiválóan használható élő bejelentkezésekhez a Föld bármely pontján.

Bővebben

LiveU LU500

LiveU LU500

Hozzávetőleg 1 kilogrammos súlyával az LU500 tökéletesen ötvözi a kiemelkedő teljesítményt a hordozhatósággal. A kisméretű egységet a LiveU multiprocesszoros videókódoló motorja hajtja, működési elvét tekintve pedig a negyedik generációs, szabadalmaztatott kötegelő algoritmusok a meghatározóak.

Bővebben

LiveU Solo

LiveU Solo

A LiveU Solo közvetítő berendezés elsődleges célja az online jelenlét támogatása. Professzionális videó enkóderként egyetlen gombnyomásra képes adást küldeni az olyan népszerű közösségi oldalak felé, mint a Facebook, a YouTube vagy a Twitter, miközben egyéb online csatornákkal is együttműködik.

Bővebben

LiveU Xtender

LiveU Xtender

A LiveU Xtender integrált aktív antenna megoldása szélsőséges körülmények esetén is képes javítani a hálózati vételen, nagyfokú rugalmasságot garantálva az élő bejelentkezésekhez még az erősen zsúfolt területeken is.

Bővebben

Fel a lap tetejére