Hírek


Az LU800 elnyerte a Legjobb Kötegelő Megoldásért járó díjat

Feltöltötte: Mester Ágnes ★ 2020-11-27 12:16

A 2020-as év Streaming Media Magazin olvasói által megszavazott győztesek

Az online videóiparban rengeteg díjat osztanak ki, de a Streaming Media Magazin Olvasói Szavazatok Díja még mindig az egyetlen olyan, amelyben azok véleménye dönt, akiké a leginkább számít: a végfelhasználóké, akik nap, mint nap ezekkel az eszközökkel és szolgáltatásokkal dolgoznak.

Idén több, mint 2.200 szavazó adott le több, mint 25.000 szavazatot 26 kategóriában, amelyek az ipar teljes skáláját felvonultatják az analitikától az élő közvetítésekig. A szavazatok összeszámlálása és kiértékelése után megszületett a döntés a győztesek tekintetében, illetve kategóriánként a győzteseken kívül még további két második helyezettet is hirdettek.

„A Streaming Media évről-évre többféle módon próbálja felmérni, megvizsgálni az online videóiparban bekövetkező változásokat, fejlesztéseket, a felbukkanó újdonságokat, korszakváltó újításokat, például kutatásokról, szakértői által tartott konferenciákról jelentet meg beszámolókat, cikkeket, de az Olvasói Szavazatok Díja által képes a leginkább bepillantást nyerni azoknak az eszközöknek, termékeknek, szolgáltatásoknak a körébe, amelyeket azok a felhasználók részesítenek előnyben, akiknek választása, döntése a leginkább meghatározó – a frontvonalbeli műszaki szakembereké és mérnököké” – nyilatkozta Eric Schumacher-Rasmussen, a Streaming Media főszerkesztője és alelnöke. „Ha arról szeretnénk valós képet kapni, hogy technológiailag kik járnak az élen, az ilyen díjak a legjobb indikátorok. Gratulálunk a győzteseknek és a döntősöknek, azoknak a cégeknek, amelyek vezető szerepet játszanak műszaki innovációikkal és az élő videóközvetítések minősége iránti elhivatottságukkal, hogy a lehető legjobbat tudják kihozni a saját területükből.

„A Streaming Media Magazin Olvasói Szavazatok Díja még mindig az első és egyetlen olyan ösztönző-díjazó program, amelyben azok véleménye dönt, akiké a leginkább számít: a végfelhasználóké, akik nap, mint nap ezekkel az eszközökkel és szolgáltatásokkal dolgoznak” – tette hozzá Joel Unickow, a Streaming Média alelnöke és kiadója. „Ez nem olyan típusú verseny, mint sok másik, amelyben az ember fizet a részvételért; ezért rajta keresztül igazán őszinte képet kaphatunk arról, hogy hol tart ez az iparág – döntőbizottságok, zsűrizés nélkül. Ez a díj a Streaming Media 20 éves küldetésének vezérelvét testesíti meg, amely az átláthatóságról és tisztaságról szól. Több, mint 2.200 hozzáértő ember; több, mint 25.000 szavazat 26 kategóriában. Gratulálunk a győzteseknek és köszönjük azoknak, akik úgy érezték, számít a szavazatuk!”

A 26 kategória közül az egyik:
Internet Kötegelő Megoldás
Győztes: LiveU – LU800 Multikamerás helyszíni közvetítő eszköz

Második helyezettek: Teradek-Bond TVU Networks – TVU Anywhere

Fel a lap tetejére