Online adás


Az online adás lehetővé teszi a márkák képviselőinek, a híroldalak munkatársainak, a tartalomgyártóknak és a véleményvezéreknek, hogy élőbb kapcsolatot alakíthassanak ki ügyfeleikkel és követőikkel

A LiveU online streaming-megoldásai zökkenőmentes munkafolyamatot garantálnak bármely méretű stáb esetén, legyen szó egyszemélyes show-ról vagy akár hivatalos műsorgyártásról. A LiveU felhőalapú irányító rendszereinek segítségével közvetlen élő adással jelentkezhet a tartalomszolgáltató és online videós oldalak bármelyikén, beleértve a közösségi médiaoldalakat, így a Facebook Live szolgáltatást és a YouTube-ot is.

Streaming-megoldások

A LiveU életképes megoldást kínál mindenki számára, aki élő webes műsor létrehozásában gondolkodik. A legegyszerűbb plug-and-play LiveU Solo termékektől kezdve, a bonyolultabb közvetítőeszközökig, a LiveU egységek mindegyikével robosztus, kiváló minőségű élő videóadás bonyolítható, a világon szétszóródott nézők örömére.

Alkalmazási területek

Az élő videós online jelenlét egyre nagyobb szerephez jut az olyan szervezetek életében, mint a hírügynökségek, a sportklubok vagy a vallásos oktatást nyújtó közösségek. Az élő videó azonnalisága és közvetlensége óriási hatással van a közönség elégedettségére, bevonódására és elköteleződésére.

Előnyök

  • Személyre szabható, skálázható megoldások 
  • Egyszerű, intuitív kezelés 
  • Nagyfokú eszközkompatibilitás 
  • Megbízható működés 
  • Kiváló minőségű élő adás 
  • Egyetlen gombnyomásra megvalósuló adás lehetősége a közösségimédia-oldalakon

GALÉRIA

Fel a lap tetejére