LU4000


4K-vevőegység az elérhető legjobb videóminőségért

Az LU4000 kötegelt videófogadó berendezés alkalmas bármely HEVC/H.264 kódolású képanyag fogadására, visszaállítására és kijátszására, akár 4Kp50/60 minőségben. Tökéletes eszköz minden olyan sportközvetítéssel és innovatív hírgyűjtő tevékenységgel foglalkozó stáb számára, amely a ma elérhető legjobb minőségben kíván bejelentkezni a helyszínről.

Integrált LRT

Az LU4000 a LiveU Reliable Transport protokollja alapján működik, amely magába foglalja a szabadalmaztatott dinamikus adaptív bitráta-vezérlést és a Forward Error Correction-funkciót, lehetővé téve az élő videós műsor különböző vevőkészülékekre történő optimalizációját a bitráta, illetve a minőség dinamikus beállításával, a mindenkori legjobb nézői élmény érdekében.

Kifogástalan integráció

Az LU4000 végtelen számú előnézeti jel fogadására képes, miközben a gép távoli üzemeltetője megadhatja, hogy melyik az a jel, amely ténylegesen is megjelenjen a 12G-SDI-kimeneten, helyi feldolgozás céljából. Az LU4000 tökéletesen illeszkedik a LiveU többszintes videó-ökoszisztémájába, így segítségével minden LiveU bejátszó és stúdiókészülék élő adása megtekinthető és irányítható a LiveU Central központi irányító platformján keresztül.

Előnyök

  • Az ipari szabványnak megfelelő, 1U magas rackbe szerelhető szerver 
  • H.264 és HEVC-kódolású, kötegelt videóanyagok fogadása 
  • Kijátszás akár 4Kp50/60 minőségben 
  • LiveU Reliable Transport protokoll-alapú működés 
  • Előre telepített LiveU LRT dekóder szoftver 
  • Teljes körű irányítás felhőn keresztül a LiveU Central használatával

GALÉRIA

Fel a lap tetejére